SZERTARTÁSAINK

RENDJE

OKTÓBER 13 - 20.

 

OKTÓBER 13.

VASÁRNAP 

 8.30

 9.30

17.30

REGGELI ZSOLOZSMA

SZENT LITURGIA

ALKONYATI ZSOLOZSMA

OKTÓBER 14. 

HÉTFŐ

 

Nincs szertartás templomunkban

OKTÓBER 15.

KEDD

 17.30

SZENT LITURGIA - PARAKLISZ

OKTÓBER 16.

SZERDA

 7.30

SZENT LITURGIA

OKTÓBER 17.

CSÜTÖRTÖK

7.30

SZENT LITURGIA

OKTÓBER 18.

PÉNTEK  

 

Nincs szertartás templomunkban

 

OKTÓBER 19.

SZOMBAT 

17.00

17.35

 

SZENT LITURGIA (előtte pannachida)

ALKONYATI ZSOLOZSMA

OKTÓBER 20.

VASÁRNAP

 8.30

 9.30

17.30

REGGELI ZSOLOZSMA

SZENT LITURGIA

ALKONYATI ZSOLOZSMA

 

HIRDETÉS

 2019. október 13.

 

A héten kedden végzem este a Szent Liturgiát, utána Parakliszt imádkozunk az Istenszülő tiszteletére.

A Liturgia záró áldása után várom azon gyermekeket és szülőket, akik a tanév során első szentáldozásra fognak készülni. Most lesz az első egyeztetésünk, elindulunk e gyönyörűséges úton a szentségi Jézussal való találkozás felé. Nagy szeretettel kérem a szülőket, a kereszteléskor tett ígéretüknek megfelelően hozzák, vezessék, kísérjék gyermekeiket, építsék számukra a hitre vezető utat.

Egyházközségi zarándulásunkra október utolsó hétvégéjén kerül sor. Egy helyünk van még. Pontos program jövő vasárnapra lesz.

Ugyanezen a hétvégén, de már péntek délutántól zajlik Debrecenben a Görkapocs Fesztivál, számtalan remek programmal. A részvétel minden programon ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nagy szeretettel ajánlom. Ha a regisztrációban bárkinek segíthetek, kérem, jelezze. Pontos program a faliújságon.

Kapható a Görögkatolikus Szemle októberi száma, és elvihető e havi Legyezőnk is.

Isten éltesseTeréz névnaposunkat, Enikő, Eszter, Dóra és Sándor születésnaposainkat, minden ünnepeltet.

Az önkormányzati választás napja van. Közös felelősségünk, hogy városunkat olyan politikusok vezessék, akik mind emberileg, mind szakmailag alkalmasak erre a feladatra; akik nem hazudnak, nem élnek vissza választóik bizalmával, és őszintén törekszenek a választási ígéreteikben megfogalmazottak megvalósítására. Olyan emberekre van szükségünk, akik akarnak és képesek is tenni városunk és városrészünk fejlődéséért. Buzdítom mindnyájukat a szavazásra, és természetesen arra, hogy hitben élő, keresztény értékrendben gondolkodó, a közösség java és szolgálata iránt elkötelezett politikusokra adják voksukat.